Om handboken
Så blir du miljonär
på ditt företag

Du vill bli ekonomiskt oberoende. Du vill förändra världen. Är det möjligt samtidigt? Självklart? Därför har vi samlat råden, verktygen och strategierna som de framgångsrika, generösa och rika företagarna använder. Har du säkrat ditt exemplar än?

1. Hitta ditt nuläge

Vi börjar med att hitta ditt och företagets nuläge. Har ni rätt affärsmodell för att tjäna pengar? Tänker du som rika eller fattiga? Hur mår ditt företag idag, och hur mycket är det värt?

4. BOOSTA DIN KUNSKAP OCH MOTIVATION

Din och medarbetarnas motivation och kunskap avgör om du lyckas. Här lär vi dig att motivera dig själv och andra till stordåd, och tittar också närmare på verktyg som breddar ditt nätverk.

7. SKAPA VÄRDE I DITT FÖRETAG

Vad krävs för att sälja ett företag dyrt? Det går vi igenom här, och tittar också på hur du kan bygga företag som fungerar i framtiden. Dessutom: Så här försäkrar du dig mot vanliga problem.

2. Bli ditt absolut bästa jag

Allt börjar med dig – och här lär vi dig stjärnföretagarnas vanor och tankesätt. Du får också strategier för att bygga en ultimat dag och lär dig att ta full kontroll på livet och företaget.

5. LÄR DIG VAD SOM TÄNDER MÄNNISKOR

Viktigt! Så får du människor att älska ditt företag och vilja köpa av dig. Dessutom tittar vi på vad som gör dig till en ledare att följa, och hittar verktyg för att attrahera andras pengar.

8. MAXIMERA DIN PRIVATA EKONOMI

Det här kommer du att gilla. Vilka är de bästa sätten att ta ut pengar ur företaget? Hur investerar världens bästa investerare? Och mycket annat!

3. SKAPAR TIDEN DU BEHÖVER

Du behöver tid för att skapa framgångsrika strategier som tar dig till ekonomiskt oberoende. Här lär vi dig att skapa superfokus, minska distraktionerna och få tid över till allt som är viktigt.

6. ÖKA INTÄKTERNA OCH MINSKA KOSTNADERNA

Vi börjar med verktyg för att få full kontoll över ekonomin, och fortsätter med strategier för att öka lönsamheten ordentligt. Bonus blir att du får koll på företagets viktigaste kalkyler och nyckeltal.

Verktyg, videos och smarta funktioner

Boken är full av verktyg, videos och smarta funktioner som underlättar din företagarvardag. Använd gärna de kalkyler och appar vi tipsar om som gör din vardag mycket enklare.

FÖRFATTARE

Gustaf Oscarson

Gustaf Oscarson är grundare av en av landets största mötesplatser för företagare – Mitt Företag. Han har även grundat ett flertal andra bolag, bland annat Brandson, Academy of Excellence (sålt 2014) och Dream Valley – som håller på att bli landets roligaste konferensanläggning. Gustaf är författare till sju böcker för företagare och en uppskattad föreläsare. Just nu aktuell med sitt projekt ”Livet på 500 dagar”, som du följer på livetpa500dagar.se eller Instagram @gustafoscarson

FÖRFATTARE

Malina Gustafsson

Malina Gustafsson är ansvarig för allt innehåll på MittFöretag.com och sedan tre år tillbaka författare till många av guiderna i våra handböcker. Hon är också vd för och grundare av Dream Valley, konferensanläggningen som anser sig vara galnast i landet. Dessutom är hon nu aktuell med sin nya YouTube-kanal om personlig utveckling och du följer henne såklart också på Instagram @malinasofia. Tidigare har hon också sålt maskeradkläder på nätet.

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT LADDA HEM HANDBOKEN KOSTNADSFRITT

Ange dina kontaktuppgifter. När du gjort det kommer du till en sida där du kostnadsfritt kan ladda hem handboken "Så blir du miljonär på ditt företag" – som ges ut av Mitt Företag.com (en av Sveriges största företagarsajter).

Ordinare pris 189 kr exkl. moms.

Klicka här för att också ladda ned handboken Driva Företag – som kommit ut i 345 000 exemplar – kostnadsfritt

Allt innehåll i handboken är skyddat enligt lagen om upphovsrätt, och får ej spridas vidare utan tillstånd. Här kan du läsa våra allmänna villkor för nedladdning av handboken.

 

LADDA NED HÄR

  • (ange "ej startat" om du inte startat företag ännu)